Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ombygning i fag- eller hovedentreprise

Hos Thorup Ny Tø​mrer- og Snedkerforretning kan vi lave enhver form for ombygning. Vi har bygget om for det offentlige, for erhvervslivet og for private i Frederikshavn og andre steder i det nordjyske i over 35 år. Vi kan udføre en ombygning i en ren fagentreprise, men vi kan også gøre det i en hovedentreprise, hvis vi står for alt arbejdet.

Vi laver både modernisering og ombygning

​Vi påtager os gerne en stærk rådgivende rolle i hele processen med din ombygning. Vi finder med andre ord den helt rigtige løsning i forhold til de konkrete behov og ønsker i fællesskab. Vi kan samtidig tilbyde projektstyring af dit byggeprojekt, hvis du ønsker at benytte os i en hovedentreprise. Derved kan vi både holde styr på trådene og udføre et stærkt stykke arbejde.

Vi har stor erfaring med at være det udførende led i forbindelse med større projekter for offentlige institutioner og lignende, men vi påtager os også gerne mindre opgaver for private.​

​​Vi har blandt andet stået for ombygning af:

  • ​​Skoler
  • Offentlige institutioner
  • Ungdomsboligforeninger
  • Ejer- og lejeboligforeninger
  • Aalborg Sygehus, herunder nye operationsstuer

Kontakt os hvis du ønsker modernisering

​Har du brug for en ombygning i forbindelse med for eksempel en modernisering af de eksisterende bygninger, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Du kan ringe til os hos Thorup Ny Tømrer- og Snedkerforretning på telefon 98 85 71 11. Du kan også vælge at sende en e-mail til os på post@tnts.dk.

Få et GRATIS tilbud​

Står du med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med i vores hverdag på Facebook, hvor vi poster billeder af vores arbejde og meget mere!

Firma

Thorup Ny Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 78143215

Kontakt

Telefon: 98 85 71 11

E-mail: post@tnts.dk