Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nybyggeri og projektstyring af erfaren tømrer

Hos Thorup Ny Tøm​rer- og Snedkerforretning i Dronninglund har vi mere end 35 års erfaring med nybyggeri for det offentlige, for erhvervslivet og for private i det nordjyske, herunder i Frederikshavn, Hjørring og Dronninglund. Derved kan vi tilbyde alt inden for nybyggeri som fagentreprise eller hovedentreprise, og det gælder både store og små opgaver. Vi bygger naturligvis det, som kunderne ønsker, men vi lægger vægt på, at det skal udføres til punkt og prikke.

Vi bygger huse, tilbygninger, udestuer og andet nybyggeri

​Vi kan samtidig tilbyde en stærk rådgivende rolle i hele byggeprocessen. Derved kan vi i fællesskab finde den helt rigtige løsning i forhold til de konkrete behov og ønsker, samt det planlagte budget til dit nybyggeri.

Vi kan endvidere tilbyde projektstyring af dit byggeprojekt, hvis du ønsker en leverandør, der kan holde styr på trådene, men også udføre et stærkt stykke arbejde.​

Nybyggeri kan være et nyt hus eller et nyt sommerhus, men det kan også være en tilbygning eller et mere selvstændigt anneks, hvor der er ekstra børneværelser, soveværelser og gæsteværelser. Det kan naturligvis også blot være en garage eller en udestue. Vi tager gerne en uforpligtende drøftelse om dine muligheder, hvor vi også giver dig en god pris. Vi tilbyder desuden også hjælp til tilbygning eller tagrenovering.

Kontakt os i dag hvis du ønsker at bygge nyt

​Hvis du ønsker nybyggeri af den ene eller anden slags omkring Dronninglund, Hjørring eller Frederikshavn, kan du kontakte os hos Thorup Ny Tømrer- og Snedkerforretning for at få et uforpligtende tilbud, og hør om vores priser. 

Du kan ringe til os på telefon 98 85 71 11, men du kan også skrive til os på post@tnts.dk.​

Få et GRATIS tilbud​

Står du med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Følg med i vores hverdag på Facebook, hvor vi poster billeder af vores arbejde og meget mere!

Firma

Thorup Ny Tømrer- og Snedkerforretning A/S

CVR: 78143215

Kontakt

Telefon: 98 85 71 11

E-mail: post@tnts.dk